⭐⭐⭐⭐⭐

Het HondenHotel

 

De verblijven

De ruimte waar uw hond bij HondenHotel Zundert verblijft, is ruim van opzet, voorzien van vloerverwarming en ventilatie voor schone, verse lucht. Het zijn royale verblijven die makkelijk hygiënisch schoon te houden zijn en voorzien zijn van hondenstretchers met dekens. De verblijven worden elke dag schoongemaakt, na vertrek van de gasthond wordt het verblijf ontsmet om het klaar te maken voor de volgende gast.

In ons hondenhotel heeft elke hond zijn eigen persoonlijke kennel. Brengt u twee of meer honden bij ons? Dan komen zij uiteraard samen in één kennel, tenzij u een andere voorkeur aangeeft.

 

 

Speelkameraadjes

Bij HondenHotel Zundert krijgt uw hond speelkameraadjes. Uw hond is een roedeldier en kan u en uw gezinsleden soms missen. Met speelkameraadjes voelt uw hond zich niet alleen. Wij letten bij het uitkiezen van vakantievrienden op verschillende factoren om een zo goed mogelijke match te maken.

 

De speelweides

Iedere hond gaat dagelijks met zijn speelkameraadjes spelen op onze speciaal daarvoor ingerichte speelweides. De dagindeling hangt af van het weer. Bij slecht weer worden meerdere speelmomenten op een dag afgewisseld met het binnen-verblijf. Bij goed weer spelen de honden langere tijd buiten. De speelweides zijn zeer ruim opgezet, waardoor er voldoende ruimte is om heerlijk te spelen, slapen of soezen in het zonnetje. Onze speelweides hebben gras, vers stromend drinkwater en een doggyhome voor schaduw, beschutting en comfort.

 

 

Mand

Eigenlijk heeft uw hond niets nodig als hij bij ons komt logeren. Uw hond krijgt van ons zijn eigen ergonomisch hondenbed en deken. Deze zijn gemakkelijk te wassen en onderhouden. We gebruiken onze eigen lijnen voor aangelijnd lopen. Indien je graag een deken of speeltje meegeeft, hou er dan rekening mee dat het stuk of kwijt kan gaan. We zijn niet aansprakelijk voor het kapot of kwijt gaan van meegebrachte spullen.

 

Voeding

HondenHotel Zundert voert Topstart Fresh Salmon no grain brokken. Het is volledig premium++ diervoeder, rijk aan verse zalm. Deze voeding wordt door de meeste honden zeer goed verdragen, is glutenvrij en smaakvol. Tevens in ons assortiment: Topstar Fresh Chicken no gluten koud-geperste brokken, en Lotgering vers diepvriesvlees voor honden.

 

Honden tijdens oudjaar

Waar oudjaar voor de meeste mensen een feestelijke aangelegenheid is, kan het voor sommige honden een stressvolle en vervelende tijd zijn vanwege vuurwerkangst.

Wilt u uzelf én uw hond fijne feestdagen bezorgen? We hebben plekken beschikbaar voor de komende feestdagen. Hondenhotel Zundert ligt in het buitengebied en daardoor is de geluidsoverlast beperkt. Er is hier wel vuurwerk in de omliggende dorpen, maar het is allemaal op ruime afstand. Uw hond zal bij ons geen hinder ervaren. 

 

Trimsalon Zundert

U kunt uw hond laten trimmen, plukken of wassen bij onze professionele trimsalon. De kosten van het trimmen liggen niet vast, dit ligt aan de grootte van de hond en de staat van de vacht. Een vanaf prijs wordt gegeven bij het brengen van de hond. Onze trimster doet wat mogelijk is met de vacht en probeert zich zover mogelijk aan uw wensen te houden.

 

Blazen, wassen en drogen

Een fijne wasbeurt tussendoor of een schone hond mee naar huis nemen? Wij wassen uw hond professioneel schoon en blazen hem keurig droog. De kosten van het wassen en/of blazen liggen niet vast, dit bepalen we na het zien van de hond. Het tarief hangt af van de grootte van het dier en het soort vacht.