Contact


Onze kennel is gelegen in het groene buitengebied van Zundert, tussen Breda en Antwerpen, aan de Belgische grens, makkelijk te bereiken via de A16.

Wilt u meer weten over ons, beschikbare pups of de geplande nestjes? Neem dan gerust contact met ons op via 0612131431. Nemen we niet op dan zijn we druk met onze honden, stuur een bericht of probeer het later nog eens.

Loyal Family Kennel maandag t/m zaterdag, van 11.00-16.00, uitsluitend op afspraak.

 HondenHotel Zundert maandag t/m zaterdag, Brengen 14.00 - 15.00, Halen 10.00 - 11.00

ZONDAG GESLOTEN

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel we zorgvuldigheid in acht nemen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen we niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. We garanderen evenmin dat de website foutloos is of ononderbroken zal functioneren. We wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.