Over ons

Marjolein met echtgenoot

Hallo ! Ik ben Marjolein en ik zorg met veel plezier en kennis voor onze honden en paarden. We hebben naast onze Labrador kennel, dressuur- en springpaarden. Onze dieren zijn onze passie ♥

We fokken op een verantwoorde manier Labrador Retrievers. Onze kennel is gelegen in het groene buitengebied van Zundert, tussen Breda en Antwerpen, aan de Belgische grens, makkelijk te bereiken via de A16.

We hebben heerlijk veel ruimte om onze honden zo veel mogelijk vrijheid te geven. De honden beschikken over 2 hectare speelweide en gaan regelmatig mee wandelen in de prachtige Brabantse omgeving. Onze hobby is uitgegroeid tot een professionele kennel, waarin de levensvreugde van onze honden een belangrijke kernwaarde is.

​Bij het fokken, verzorgen en socialiseren van onze pups doen wij ons best om uiterst zorgvuldig te werk te gaan. Wij vinden het belangrijk dat de ouderdieren beschikken over een prettig, sociaal en open karakter, een uitstekende gezondheid en een goede werklust.​ Onze pups worden gefokt volgens Nederlandse regels. Onze ouderdieren worden allen onderzocht op erfelijke ziekten. Zo weten we dat al onze dieren gezond zijn en optimaliseren we de fokkerij voor gezonde pups. Heeft u interesse in onze puppy's, kijk dan op de puppy pagina's voor meer informatie.

Groetjes,

Marjolein

zilver silver charcoal grijs foxred redfox red fox rood merle labrador pup pups puppy puppy's
labrador pups puppy pup beschikbaar te koop
foxred labrador en blue merle border collie klimmen op een houten bank tijdens een wandeling in het bos

Onze kernwaarden:

Gezondheid

Karakter & Werklust

Diervriendelijkheid

Duurzaamheid

Rust, Reinheid & Regelmaat

Groen moet je doen

foxred labrador zit op het zandpad te kijken naar koeien in de wei.
blue merle border collie zit in een betonnen rioolbuis.
paard cashmir catalogus foto voor het zweeds stamboek
shetland pony stijgerd met hengstenvlecht.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel we zorgvuldigheid in acht nemen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen we niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. We garanderen evenmin dat de website foutloos is of ononderbroken zal functioneren. We wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.  Loyal Family Kennel is onderdeel van Huijbregts v.o.f.